si.News & Events

Predstavitev

Življenje, ki ga živimo danes, je hitro in stresno, zato je še toliko pomembneje vzeti si čas zase in za svoje najbližje ter najti kotiček, ki bo zagotovil mir in sprostitev ter pričaral zadovoljstvo in nas napolnil z energijo. Ravno zato smo leta 1999 ustanovili Športno rekreacijsko društvo Sostro v mirnem okolju, daleč od hrupa in poslovnega vrveža, kar je pogoj za uspešno rekreacijo.

V prijetnem okolju, blizu obvoznice, smo za ljubitelje tenisa uredili dve zunanji peščeni teniški igrišči, svojim članom pa nudimo tudi možnost rekreacije v klimatiziranem fitnesu na napravah in prostih trenažerjih ter na squash igrišču. Trenutkom sprostitve in miru pa je namenjen prostor s finsko in infra savno ter prostor za sproščanje. Seveda smo poskrbeli še za urejene garderobne in sanitarne prostore, za recepcijo ter prijeten bar in vrt s ponudbo toplih in hladnih napitkov.

Svetujemo glede primerne prehrane in dodatkov k prehrani, vadbe, športne opreme in pripomočkov za vadbo ter na željo člana poiščemo strokovnjaka za športno rehabilitacijo. V kolikor primerno število članov izrazi resno željo po skupinski vadbi, v okviru zmožnosti organiziramo tudi le-to.
Poleg vrhunske opreme TEHNOGYM naš fitnes odlikujejo prijazno osebje, inštruktorji fitnesa ter dostopne cene s posebnimi ugodnostmi za podjetja ter zveste člane.

V oktobru 2013 je funkcijo športnega društva prevzelo podjetje Megatom fit d.o.o. pod blagovno znamko FITPOINT.